Sider

1.8.11

Bilen vår


På vei hjem fra bø ville ikek vår kjære bil kjøre lenger. Filip ble bilsyk ikke så langt fra bø, og kastet opp over hele seg, så vi stoppet og skiftet på han, og etterpå ville ikke bilen starte mer. Vi ringte falken som kom veldig fort og han mekkea og rota rundt i motoren, og sa vel at bilen hadde sett sine siste dager. Til slutt fant han ut at det var en del som var ødlagt, og den skulle han prøve å skaffe brukt for den koster 5000 ny. Og han tok med seg bilen på verkstedet sitt, på veien satte han oss av på buss stasjonen i Notodden.  Litt frem ogtilbake bestemte Bella seg å dra fra Ruland noen dager tidligere for å hente oss på notodden. Mens vi ventet spiste vi kinesisk og bara var super gira og happy og håpet veldig på at bilen ikke lar seg reparere, siden de ønsker seg veeeeldig en nye bil. Og det er de ikke aleine om.....


Vi fikk sitte inne i bilen vår mens falken fraktet bilen vår, det var litt av en spennende opplevelse. Barna syns det var det mest spennende og morsomme de hadde opplevd i hele ferien. 


Dette er livet
Nå venter vi i spenning på svar fra verkstedet. Vi har fått låne bil frem til fredag fra Frode og Elisabeth. Også må vi få tatt oss en tur opp for å hente all bagasjen som fortsatt er i bilen. Alt av klær og regntøy, sko osv er i bilen, og ikke minst våte hånkler og filip sitt oppkast ligger der. Gleder meg ikke til å pakke ut det......:-( Æsj!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar