Sider

8.7.11

Nytt barnerom

 Endelig har barna fått ett skikkelig barnerom. Flinke Eivind har bygget hjørne kjøyeseng med gjesteseng/sofa av resteplank og gammle Ikea hyller og barkrakker og mer som han fant i garasjen. Og jeg har malt samme barna. Først tengte vi å kjøpe en vanlig køyeseng til de, men de ble ikke helt enig om hvem som skulle ligge øverst, så da fikk Eivind ideen om å lage denne senga. Barna og vi er kjempe fornøyde med resultatet.
 Det er en stige på hver side av senga. Bak det grønne forhenget har vi laget plass til støvsuger og brannslukkingsapparatet som bare var i veien. Smarte løsninger må til med ett lite hus.;->
 Rommet har masse masse esker og bokser i forskjellige størrelser for å holde skikkelig system i alle små lekene som før bare var samlet i en stor eske og ble kaos hver gang barna skulle finne noe i den.
På bordet inni senga skal de etterhvert komme en liten pc sånn at barna kan sitte inne på  rommet sitt når de skal se på film eller spille data.
Inne i gjeste senga/sofaen er det en bokhylle. SÅ det blir en koselig lesekrok. Lamper skal det også komme opp. De er kjøpt inn men ikke hengt opp enda. Altid noe som ikke kommer opp med en gang!!
Barna elsker og tegne og bruker utallige tegne ark. Denne hjelper litt på ark forburket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar